Information

En dag på dagis:

Våra öppettider är: 06.30-17.00 månd-fred. (Röda dagar stängt, dagar före storhelger stänger vi 14.00.)

Kl.06.30 börjar dagishundarna droppa in. Vissa ligger och vilar i och vissa längtar efter lite morgonbus med bästa kompisen.

Kl.09.00 är det dags för långpromenad. Vi rör oss omkring på dem många fina stigarna i området.

Under lunchtiden äter dagisfröknarna och även de hundarna som har med sig mat. Även blir det mys med oss i personalen.

Kl. 13.00 är det dags för ännu en promenad.

Kl. 15.00-17. 00 börjar alla hussar och mattar komma och hämta sina älsklingar. Då blir det lite rapportering om vad som hänt under dagen.

Kl. 18.00 stänger dagis, och vi längtar tills vi ses i morgon igen :)

 

Att tänka på!

  • För att din hund skall kunna komma med på morgonpromenaden så bör hunden lämnas innan 09.00.
  • Hunden skall komma välrastad till dagiset. För dem som kommer tidigt kan det dröja 2,5 timme till rastningen.
  • Vi på dagiset ser gärna att hunden har ett vanligt koppel och inga flex då vi är ute och går med flera hundar samtidigt.
  • Dagishundarna äter normalt hemma morgon och kväll men behöver din hund av någon särskild anledning äta mitt på dagen så tar du med egen mat.
  • Hunden skall vara vaccinerad mot parvo, valpsjuka och kennelhosta. Kopia på vaccinationsintyg lämnas vid dagisstart.
  • Hunden skall vara veterinärvårdsförsäkrad, kopia på försäkringsbrev lämnas också vid dagisstart.

Kraven är förutom vaccinering och försäkring att er hund går bra ihop med andra hundar och har allmänt hyfs och koppelvana.

 

Rastning från hemmet (Vi erbjuder inte denna tjänsten för tillfället men vi önskar kunna erbjuda detta igen i framtiden)

Vi erbjuder tjänsten att ta ut din hund på promenad under lunchtid mellan 11-13. De flesta önskar promenad under 30 minuter men även 60 minuter förekommer. Hunden får uträttat sina behov samtidigt som ni som ägare kan slappna av utan att stressa hem på lunchen och ni kan känna att eran hund är i trygga händer. I ett möte får ni berätta om er/era hund/hundar, vilka önskemål ni har och om din hunds behov, därefter lämnar ni nyckel mot nyckelkvittens och avtal skrivs efter överenskommelse. Priser finns under fliken "priser".

 

 

Hembesök/kattvakt

Vi erbjuder att ta oss till ert hem för att ta hand om erat husdjur. I ett möte får ni berätta om ert djur, vilka önskemål ni har och om ert djurs behov, därefter lämnar ni nyckel mot nyckelkvittens och avtal skrivs efter överenskommelse.Hembesök är flexibla och anpassas efter era önskemål och behov, vi ser till att tex katten får mat, sin kattoalett städad, lek och kelning, medicin eller vad som nu önskas.

Priser varierar på vart ni bor, så kontakta oss för pris.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)