Om oss

Celine Lind heter jag och har sedan barnsben velat jobba med djur. Vid den tiden var det "bonde" som var målet, men med tiden var det mer och mer till hunden jag drog mig. Hemma har jag min underbara tik Tecka och några omplaceringar som gärna kommer och går. Jag utbildar mig idag via UPH till friskvårdskonsultent samt till caninopat och är en utbildad hundmassör. 

Mitt mål med hunddagiset är att ägarna och hundarna skall känna trygghet och glädje varje gång de kommer till våran dörr. 

                             

Elina Karlsson, heter jag och är ägare till blandraserna Gala, Yma, och Daisy och kommande tävlingsvalp Odd. Jag är utbildad inom hund via ForhagaAkedemin och jobbar dagligen med hundarna som behöver det där lilla extra varje dag. Inom hundvärlden jobbar jag mycket med problematiska hundar samt omplaceringar, men tävlar och tränar även en del lydnad, tricks och skyddssport. 

Mitt mål med hunddagiset är att få jobba med hundarna så att alla kan njuta av en stabil tillvaro utan problematik varken utomhus eller inomhus.

                             

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)