Priser

Dagis:

Inskrivna hundar som kommer regelbundet 1-2 dagar veckan 230kr/dag, 3-5 dagar i veckan 180kr/dag.

(Alla hundar som börjar på dagis har provdagar. Dessa dagar kostar 230kr/dag och när vi ser att hunden trivs och passar in i våra hundgrupper får hunden en plats på dagiset och därefter kostar det 180-230kr/dag beroende på hur många dagar i veckan.


Strödagar: 230kr/dag.

 

Hundträning:

 

Vi erbjuder hundträning under Fredagar. Vi kan hjälpa till med Utfallsproblematik, vardagslydnad/lydnad (öppen för nybörjare) mm. Ett tillfälle kostar 200kr. Därefter skräddarsydd vi ett program på 4-8 pass efter era önskemål. 

8 pass - 1300kr 
4 pass - 650kr 
1 pass - 200kr 

Hundmassage:

 

Här på hunddagiset har vi en utbildad hundmassör från UPH. Vi erbjuder under Onsdagar och Torsdagar därför massage. Massage som utgår ifrån Genuin svensk hundmassage. och är en djupgående och behandlande massageform. Massagen kan både användas i förebyggande syfte för att minska risken för skador och kan även nyttjas vid olika problem eller skador och underlätta hundens rörelse. För gamla hundar med artros är det också viktigt med följsamma muskler för att undvika överbelastning på leder.

I massagen igår en analys av rörelsemönstret, genomgång av hunden, och sedan en massage anpassad efter din hund och dens problemområden.

Första massagetillfälle: 400:-
Framtida besök: 300:- 

Lyxpensionat:


Vardagar, Måndag-Torsdag: 300:- per påbörjat dygn.
Helg ( fre., lör., sön. Samt röd dag ): 350:-
Vid storhelg såsom påsk, midsommar, nyår m.m tillkommer ett belopp 100:-/dygn.

 

"Medan du är borta är hunden som hemma"

När du skall iväg och du inte kan ta med hunden så erbjuder vi på Trollhättans Hunddagis att ta hand om din hund som om den vore våran egen.

Vi erbjuder lyxpensionat där pensionat hunden/hundarna för följa med oss i personalen hem på kvällar och helger. De får då vara i hemmamiljö och med i vår vardag, vilket är ganska unikt för att vara hundpensionat. De lever helt enkelt som en i familjen!

Regler för våra pensionat hundar!

Denna pensionatverksamhet kräver att hunden fungerar väl i hemmamiljö och klarar av att vara tillsammans med barn och personalens egna hundar.

Därför kan det finnas risk att vi säger nej till vissa hundar som inte kan anpassa sig till detta.

För att få vara hos oss måste även hunden vara vaccinerad och försäkrad.

 

 

Om andra tjänster önskas, tveka inte att kontakta!

max.jpg


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)